Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2008. augusztus 31., vasárnap

Balatoni utószezon (és egy kis brazil vendég update)

Múlt héten rendesen elgyászoltuk a nyarat, aztán jött a szombat, és már hopp, lent is voltunk Balcsin. Biztos, ami biztos, ott alvásra felkészülve. Néztük kicsit egymást Robival, röpködtek a kérdőjelek, aztán csak lent maradtunk, nem bírtunk kihagyni egy utolsó (?) balatoni hétvégét.


Röviden, a hétvége eredményei:
  1. Matyi végleg rákapott a kifli csücsökre. És mi is. Ugyanis rá kellett jönnünk, hogy egy kifli csücsök felér egy középhaladó babysitterrel, remekül leköti az igen kedves, de általában sajtkukac gyermekünket. Ennek a felismerésnek köszönhetően rég nem látott nyugalomban fogyaszthattuk el reggelinket.


  2. Kedvenc tetőmesterünktől újabb brazil fogó trükköket tanultunk. Ezek szerint a nagybátyám által javasolt, és azóta lelkesen alkalmazott Danubius Rádió bömböltetés nem ér semmit (Pintér úr 2 rádiót bömböltetett 2 éven át, nem sikerült vele megzavarnia kis lakótársait). Az általa hallott legújabb, természetesen tuti biztosnak mondott módszer a kakis pelenka, állítólag nem szeretik a nyestek. Nem értem, miért. Még gondolkodunk, honnan tudunk ilyen kincset szerezni, de ha sikerül találnunk valami megbízható forrást, Robi újabb expedíciót indíthat a tetőre.

  3. Így a nyár végén sikerült lefényképeznem Matyi balatoni kedvencét, azt a falilámpát, amit ha meglát, kiugrik a bőréből. Illetve ha valaki eltakarja, össze-vissza hajlong, hogy lássa. Talán kinyomtatjuk poszterként, és mehet a szobájába. Meglátjuk.

0 megjegyzés: