Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2008. augusztus 16., szombat

Bréking: Matyi menetiránnyal szemben utazik

Matyi átlépte a mágikus 9 kilós határt, rojtosra rugdosta a hátsó ülés háttámláját, így elérkezettnek találtuk az időt a következő súlycsoportnak való ülés (Apa szerint szék) megvásárlására.

Hála Istennek a vásárlás előtti napon még sikerült elmerülnöm az ADAC teszteredményekben, így mire a vásárlásig jutottunk, már nem volt kérdés, hogy még ráugrik 1-2 havi családi pótlék a már amúgy is szívmelengető árra. De mindet megér ugyebár a gyermek biztonsága, meg az az elégedettség, amivel elfoglalta igazi nagyfiú ülését Matyu. Azóta büszke kiskakasként utazik a srác!

Ugyan ez a büszkeség, vagy talán inkább elégedettség jellemzi mostanság másik járgányában is, ugyanis a babakocsi ülést is menetiránnyal szembe fordítottuk. Így sokkal jobban látni a vadkacsákat a patakban, a HÉV-et, az érdekesebbnél érdekesebb autókat, és nekem is sokkal izgibb a séta: a szembejövők arcáról olvashatom le, hogy Matyu épp lebukta frissen mosott ruháját, vagy elégedetten vigyorog.

0 megjegyzés: