Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2009. március 15., vasárnap

Guiness rekord beállítási kísérlet

Soha nem titkoltuk, hogy Matyi étvágya és az ételek iránti lelkesedése hihetetlen, mérhetetlen, határtalan. A lelkesedést alátámasztottuk már videóval is, most csak egy fénykép álljon itt a száját talán a világon legnagyobbra tátani képes kisfiúról:


A fotón Matyu egyébként mostani kedvencét, a Hipp gyümölcs nam-nam-ot nammogja. Ezekért folyamatosan feszegeti a gyerekzárral ellátott konyhaszekrény ajtókat, kukucskál be a résen, mutogat és üvölt, hogy namm-namm! Szerintem végtelen mennyiséget el tudna fogyasztani belőle, más formában a gyümöcsszószmószt már el sem fogadja (pedig még arra is képes voltam, hogy a saját készítésűt Hippes üvegbe töltsem)! Hamarosan írok Hippéknek, hogy OK, hogy a ötliteres dunsztosüveges kiszerelést vélhetően csak mi vennénk, de azért egy litereseket tényleg forgalmazhatnának, csak van még ilyen zabagép valahol az országban!

0 megjegyzés: