Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2009. február 5., csütörtök

Egy nagyon vicces nap

Ma nagyon vicces napunk van, hiszen ötödike van, és Máté ma pont öt éves! Ötödikén öt, fantasztikus! Isten éltesse őt és kedves rokonait nagyon sokáig!


Éles szeműek észrevehetik, hogy a képen motorozó nagyfiú még csak 4 és fél éves, de Máté annyira elfoglalt óvodás, illetve a hónapok óta erre kószáló vírusok annyira aktívak, hogy sajnos nincs róla frissebb saját készítésű képünk. Brühü.

Talán itt érdemes megjegyezni, hogy Máté és Mati (vagy ahogy mások ismerik: Matyi) nem csak rokon nevűek, hanem rokon lelkűek és gondolkodásúak is. Máté anyukája állítása szerint már hetek óta azon nevet, hogy mennyire vicces, hogy ő ötödikén lesz öt éves. Az meg ugye senki előtt nem titok, hogy Matyu hónapokig egyegyegyezett, ami egyértelműen az első hó elsején megünneplendő első szülinapjának beharangozása volt. Ezt támasztja alá az is, hogy azóta totál leszokott az egyegyegyről, és az ennél sokkal idegesítőbb ö-ö-ö-öööö-re váltott.

De a lényeg: Boldog szülinapot legkedvesebb vénasszony barátunk, Máté!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

köszönjük, köszönjük!
Máté és csapata...