Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2008. november 6., csütörtök

Bréking: Matyi áll (vol.2)

Hogy lehet az állást fokozni? Hát önálló állással. És hogy nagyon ütős legyen, lehetőleg olyan váratlanul, ahogy azt Matyu tette.

Szóval esti törzsgyűlés nagyinál, Apa és Matyu "BFF" Józsi beszélgetnek, aztán a sózsák őserőember Józsinál is nehéznek bizonyul, így Matyi lekerül a földre. És megáll. Várjuk, hogy huppanjon (nagyon szépen tud!), de nem huppan. Mindenki néz mindenkit, a legjobb helyem persze nekem van: látom, ahogy kicsi pasi áll a két nagy pasi között. És még mindig áll. És akkor hívjuk nagyit, "gyere gyorsan!". És Matyu még erre sem huppan, csak néz, hogy jééé, Apa áll, Józsi áll... Nagyi persze ha kell, nem hall, hívjuk újra. Csak megjön a ház másik sarkából, és Matyu még mindig áll.

Rekonstruálva az eseményeket, itt bizony minimum 15-20 másodperc önálló álláshoz volt szerencsénk! És akkor most szólhat a tapsvihar!

0 megjegyzés: