Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2009. május 31., vasárnap

Alkotói válság, meg egyebek

Nem pörög mostanság a blog. Mármint az pörög, mert megdöbbenek, milyen "sokan" benéznek, hogy hátha, de a kezem az nem pörög. Az agyam még kevésbé. Alkotói válságomat élem, na!

Meg aztán ahogy Robinak ma elpanaszoltam, túl sokat akarok. Kikupálni magam fotózásból, megszépíteni a blogot, írni a blogot, elmélyülni Photoshopban, leporolni ilyen-olyan szakmai tudásomat, elolvasni és megfőzni azt a sok-sok jó receptet a kedvenc főzős blogokból. Meg akár vasalhatnék is. De a sok-sok szék közül be-becsusszanok a pad alá. Egyikre se jut idő.

Ja, meg mintha lenne egy nem kifejezetten egy helyben ülős, szájban tejet nem altatós, amúgy szuper jófej gyerekem is, aki nem rest igénybe venni a szabadidőmet!

Na jó, azért amikor alszik, néha jut idő egy kis Matyi kép nézegetésre meg színezgetésre, alakításra. És azt legalább gyorsan berakhatom ide. Szóval egy tavalyi kedvenc, sokszor:

0 megjegyzés: