Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2009. május 1., péntek

Matyi 16 hónapos


Nem, ez nem igaz! 2009. május 31. van, ráadásul késő este, szóval Matyi holnap már 17 hónapos. Úgy, hogy az a semmirekellő anyja még mindig nem volt képes megírni a "Matyi 16 hónapos" blogbejegyzést.

Na és akkor most anya elszégyelli magát, és pótolni próbál. Persze egy pillanatra sem hiszi, hogy vissza tudna emlékezni, mi volt 1 hónappal ezelőtt. Brummogáson és játszóterezésen kívül.

És akkor segítségül hívja Apát, hátha egy súlyadatot le tudunk pötyögni. De Apától "háááááát, fogalmam sincs, pedig napokig ismételgettem" választ kap, és kétségbe esik. Aztán Apa próbálkozik, hogy "talán valami 12,734". Ami kedves, de túl pontosnak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, hiszen a babamérleg csak dekagramm pontossággal sokkol. Pedig milyen jó lett volna grammokon parázni bő egy évvel ezelőtt!

De akkor mi álljon itt azon kívül, hogy gyönyörű, zseniális, jó fej, eszik, alszik, jár, kel, nem beszél (mármint a mi nyelvünkön), egyszerre (szegéééény) minimum 8 fogat növeszt, imádja Fánkát, bálványozza Zsombit, kezd kicsit anyásodni, és kedvenc foglalatosságai a garázsban autó simogatás, autóba beszállás és minden gomb eltekerése, illetve nehézfémek belélegzése a Rákosi út szélén állva és a forgalmat bámulva?

Hát, talán annyi, hogy annyira ő a legjobb, és ilyen anyánál annyival jobbat érdemel, hogy legközelebb esküszömesküszömesküszöm nem csúszok meg ennyire a hónapos szülinapi poszttal!

0 megjegyzés: