Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2009. április 7., kedd

Nóri és a csoda


Hoppá-hoppá, celeb Matyi baráti körében!!! Már ha barát az, aki

1. köp a fejünkre


2. menekül az udvarlási kísérletek elől


3. kizár a kisházból, elveszi a lapátot, meg bármit, amit Matyi megfog. És csak sorolhatnám a sérelmeket!

De azért mi tudjuk, hogy szíve mélyén nagyon szereti Matit, ahogy az ő családjában ezt a kis imposztort hívják. Ezért (is) nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Népszabadság beváltotta hónapokkal ezelőtti fenyegetését, és ország-világ szeme elé tárta Nóri és (ami a lényeg!) anyukája fotóját! Ja, és nem mellékesen megosztotta a világgal, és csodának nevezte az, ami Nórival történt, történik.

Kicsit komolyabbra fordítva a szót, én azért nagyon büszke vagyok erre a bandára! Tisztán emlékszem arra, amikor Nóri még nagyon kicsi volt, és Kata már ide-oda hordta, hogy nézzék meg, ennek a gyereknek valami nincs rendben a fülével! Meg arra is, hogy aztán néha meg azt hitték, hogy de, rendben van minden. És aztán mentek mégis tovább. Persze erre simán rá lehetne vágni, hogy hát mindenki ezt tenné a helyében, de közben Katától hallom, hogy nem! Van, akinek évek kellenek ahhoz, hogy észrevegye, hogy nem hall a gyereke! Ha ez egy tanmese blog lenne, azt írnám, hogy "tessék odafigyelni a gyerekre!", de mivel nem az, két dolog álljon itt a végén: 1. kalapot le Kata és bandája előtt, 2. hajrá Nóri!!!

0 megjegyzés: