Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2010. január 1., péntek

Anya tortát sütött

Két évvel ezelőtt egy (nem) kicsit büdi, de ügyes kezű aneszteziológus egy óriási tűt döfött a hátamba, melynek köszönhetően (és a pesszimista várakozások ellenére) 12 óra vajúdás után, és egy kengyelfutó gyalogkakukkot meghazudtoló energiával rendelkező fiúgyermek megszületése és felnevelése előtt nyertem úgy három-négy relatív nyugodt órát. Ezen esemény évfordulójának megünnepléseként ma tortát sütöttem.

IMG_1517_filtered copyv20

És ha már sütöttem, úgy döntöttem, hogy a kis kengyelfutónak adom a tortát. Először is, mert nagyon szeretem, aztán meg ma két éves! És ha már ő kapja, akkor próbáltam olyat csinálni, ami jó eséllyel elnyeri tetszését. Így lett a torta “csocsikás”, nem is akármilyen, hanem Toblerone csocsikás. Mert nagyon bízunk a forrásban, és a nagynéniben is, aki már kóstolhatta, és aki szerint nyammm-nyammm.

No és hogy tovább növeljem az esélyt az elragadtatásra, ráültettem a tortára egy-két jószágot is. Konkrétan Micsi macsót, Majacát, Tiddiszt és Zsebi babát. Füjeeesz, Nuszi, Gaboly és Kanga Mama sajnos csak gondolatban lesz velünk.
Hamarosan kóstoljuk, aztán amint elfogyott, újévi fogadkozunk!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT MATINAK!!!

Kata és csapata

Névtelen írta...

...ja és Boldog Új Évet Nektek

LiliNortianyu írta...

Boldog szülinapot Matyi!És még sok boldog évet a szüleiddel!

Great írta...

Nagyon boldog szulinapot kivanok Matyifiunak, es persze boldog uj evet az egesz csaladnak!:)
puszi

Anyamacskacica írta...

Matyi köszöni szépen mindenkinek, én meg csak csatlakozom!