Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2010. január 23., szombat

Fókán(y) autó

Akinek újdonság, hogy Matyi odavan az autókért, az ha lehet most azonnal áramtalanítsa a gépet, és ne tévedjen többet erre. Akinek nem, annak elárulom, hogy családi portfóliónk minőségi összetételét tekintve meglepő, mennyiségi összetételét tekintve viszont cseppet sem érthetetlen okból Matyi szíve egy ideje erősen a Fordok felé húz.

Így Anya januári munkásnővé vedlése Matyinál egyelőre nem azért verte ki a biztosítékot, mert esetleg Anya korán megy, néha késő jön, általában fáradt, és különben is, hanem azért mert Anya képes volt új, nem Ford autóval menni érte a bölcsibe!

Az én kis drágám próbált kimenteni engem ebből a kellemetlen helyzetből, és hiába mondtuk, hogy mi is ez az autó, ő megengedően, elnézően, vagy talán csak bizakodóan annyit engedett csak, hogy akkor legyen "Ford Passza". Aztán lett egyszerűen nagy autó, persze nem úgy nagy autó, mint ahogy Nagyié kis autó, hiszen az Ford autó, így egyértelműen többet ér, mint bármekkora nem Ford autó.

Két napja már a Sport Autó magazint* lapozgatva próbálkozott Fokaszungával, és hasonlókkal, de mára eljutottunk egy szuper névhez: Fókány autó. Imádom, és ezennel az autó névadó pályázatát lezárom. A nyertes Matyi és a Fókány autó!

*Lányos anyák, könyörgöm, honnan fogjátok Ti azt megtudni, milyen érzés, amikor reggel 1/2 7-kor a gyereketek azt mondja: "Anya, mesélj!", és a kezetekbe nyom egy Sport Autó magazint???

0 megjegyzés: