Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2011. január 22., szombat

Gyümőőőcs

Matyi nagyfiú létére fanatikus "gyümőcs" rajongó. Ami nem lenne baj, ha a gyümőcs gyümölcsöt, és nem üveges gyümölcspempőt takarna. A baj még kisebb lenne, ha nem csak egy márka egy típusát lenne hajlandó megenni.

Sokáig a Hipp őszibarack volt a menő, aztán mikor rájöttünk, hogy a Kecskeméti ugyanaz, csak fele annyiba kerül, magam sem értem hogyan, de sikerült átszoktatnunk. Azóta megy a Kecskeméti őszibarack. Szigorúan. Ha az ember mellényúl, és őszibarack-almát vesz, akkor ordít, hogy "de nem látod, hogy nem az van ráírvaaaa?".

Elfogyott a héten a gyümőcs, ami betegség idején, amikor 4 féle cuccot kavarunk titkon a nyunyába, elég problémás. Így a DM-ben a Kecskeméti őszibarack helyén tátongó űr láttán vettem egy nagy levegőt, és bevállaltam egy karton Hipp-et. És ma reggel eljött az igazság rettegve várt pillanata. Amit Matyi a következőkkel nyugtázott:
Ezen nem azon van, ezen meg azon van!

Ennyi. És utána megette.

0 megjegyzés: