Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2008. december 26., péntek

(Tuti) Bréking: Matyi jár!!!

A stílus maga az ember! Már közel egy éve vagyok oltári büszke a fiamra, hogy képes volt a szerintem nagyon elegáns (bár a tortasütés szempontból nem épp ideális) január 1-i születésnapot választani magának! És egy ilyen sztájlis pasi mikor kezd el járni? Karácsonykor!!!

(Kicsi félig off: Családi hagyomány az ünnepi "menetelés", Anyuka a manapság már nem túl menő április 4-ét, Magyarország felszabadításának és elfoglalásának napját választotta az első komódtól asztalig futásra... Ma már ilyen hosszú távokat nem vállal.)

Az esemény egyébként végig "benne volt a levegőben", a 24-i esti izgalmak is többször annyira megzavarták, hogy állva felejtette magát, 1-2-3 lépést el-elszórt, ami persze nagy tetszést keltett, és még nagyobb reményeket ébresztett!

Lényeg a lényeg, ma este 1/4 10-kor (full éberen és ezerrel vigyorogva) fel-alá grasszált a konyhában, a kezében a "Pancsoló állatkert - A vadon állatai" című alapművet lóbálva. Mi meg ismét érett felnőttként viselkedve ugráltunk, örömünkben ölelgettük egymást, és telefonon hívogattuk a családot. Ahelyett, hogy (időben) előkaptuk volna a kamerát. Így a felvétellel sem Oscar-ra, sem Aranypálmára nem pályázunk, de az emléket pici agyunkba bevéstük!

1 megjegyzés:

Veszprémi Mama-Papa írta...

Nekünk is ez volt a legnagyobb karácsonyi ajándék, hogy Matyi egyedül jár! Örülünk, hogy itt voltatok nálunk és tudtunk Matyival játszani. Január 1-én találkozunk!Puszi Veszprémi Mama-Papa