Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2009. december 15., kedd

Barátok

Apa elkövette azt a hibát, hogy nem elég, hogy felvette, de még meg is mutatta Matyinak a Wall-e című filmet. Így most fájdalmasan hosszú Thomas hónapok, Apa szívének (is) kedves Verdás hetek, és tündérbogár Micimackó napok után (és mellett) Wall-e, azaz "kisz majkojó" is életünk része lett.

Apa (még mindig főként Jobi) és Matyi beszélget, Wall-e nézés közben:

Apa: Matyi, ki az az Eva?
Matyi: Kisz majkojó bajáttya.
Apa: És neked ki a barátod?
(Anya magában: vajon Zsombi, vagy esetleg Tábász Tábi?)
Matyi: Jobi.

Apa mostanság látványosan unja, hogy Matyu állandóan jobizza, de ez azért szerintem nagyon jól esett neki. Ha csak egy pillanatra is, de Zsombit lenyomni az átmeneti második helyre komoly teljesítmény!

Egyébként kisz majkojó Matyi első mondatának főszereplőjeként is bevonul a mi kis privát történelemkönyvünkbe: "Majkojó néz tévét." Talán szebb lett volna az "Édesanyám, úgy szeretlek, hogy szinte fáj!", de ez van, és még boldogok is vagyunk vele!

1 megjegyzés:

LiliNortianyu írta...

Volt idő,amikor a lányom Dabinak (Gabi) hívta az apját,aztán kinőtte.Matyi is biztosan visszaáll majd az Apázásra.