Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

2010. március 7., vasárnap

Autós kijelentések

Matyi elég hosszan (nagyjából 24 óra mínusz alvásidő) tud autókról beszélni. Na jó, néha megszakítja, és akkor kicsit elkalandozunk traktor irányba. Van akit ez megvisel (inkognitójának megőrzéséért csak annyit mondok róla, hogy a gyerekem apjának az anyósa), én speciel viccesnek tartom. Így nagyon örültem, amikor egyik délután, mikor Matyit szépen bepakoltam az autóban, elégedettem megjegyezte: "Jó kis autó Fókán autó!"

Másik, nagyon-nagyon kedves dumája a következő: "Anyaaaa, odanéééééééééézzz, micsoda autóóóóó!". Ezt persze lehet kombinálni (Matyi él is ezzel a lehetőséggel), változtatható a megszólított Nagyira, Apára, a csodálat tárgya pedig lehet traktor is, de azért az esetek döntő többségében autó. (Ezen talán csak az tudna módosítani, hogy ha a nagy faluból egy kisebbe költöznénk.)

0 megjegyzés: